FREELANCERS 

Augusta Klingsten Peytz

Stifter og Studentermedhjælper m. Business Development og Relationer 

 

Augusta studerer på Copenhagen Business School. Augusta har arbejdet som Business Development Consulting med speciale indenfor salgsstrategier og prospecting, og er den helt rette til at lave har kampagneopsætninger, omfattende markedsanalyser og kunderelationer. 

 -  Virksomhedsudvikling  - 

 -  Markedsanalyser  -

-  Salgsstrategier  - 

 -  Kunderelationer  - 

Alberte Carstensen

Studentermedhjælper m Marketing og Webdesign 

 

Alberte studerer på Copenhagen Business School. Hun har arbejdet freelance som webdesigner og kan hjælpe dig med hele processen om at optimerer din virksomheds digitale tilstedeværelse. Så skal du have lavet en hjemmeside med visuelt design i højsædet? Så er Alberte den rette for dig.  

 

- Webdesign -

- Marketing -

- Grafisk design -
- Fotografering -

Jonas Nordstjerne

Studentermedhjælper m. Markedsanalyser og Salgsstrategier

Jonas er ekspert inden for markedsanalyser og salsstrategier. Han har arbejdet med det i flere år, og er den hel rette til at finde nye muligheder for jeres vækst. Er du i tvivl om hvad den bedste strategi er for jer, for at optimerer jeres virksomhed? Så er Jonas løsningen på problemet.

 

- Markedsanalyser -

- Databehandling -

- Salgsprocesser -

Olivia Lamm 

 Økonomiansvarlig og Studentermedhjælper m Finansering og Bogføring

Olivia specialisere sig i finansering og bogføring. Hun er dygtig inden for prissætning, samt specialiserer sig i at hjælpe med forskuds- og årsopgørelser. 

Skal du bruge hjælp til økonomi i din virksomhed? Så er Olivia den helt rette. 

- Finansering - 

- Bogføring - 

Ann Sofie Holmelund

Studentermedhjælper m. Regnskab

 

Ann-Sofie studerer til dagligt på Copenhagen Business School, og specialiserer sig i at hjælpe med regnskab og bogholderi. At sørge for de rigtige fakturaer bliver udstedt, medarbejderne får den rigtigte løn og finde ud af præcist hvad der kan trækkes fra i skat er Ann-Sofies spidskompetencer.

 

- Bogholderi -

- Regnskab -

Elias Djemali 

Studentermedhjælper med Marketing 

 

Elias har certifikater i SEO optimering og marketing og er specielist i sin felt. Han har stor erfaring med social media marketing for flere virksomheder, samt udviklet langsigtede marketingplaner. Så skal du tiltrække nye kunder igennem sociale medier og google searches? Så sørger Elias for at du klarer den bedst muligt.

 

- SEO optimering -

- Marketing -

INDSEND OPGAVE

HocSolutions
 

contact@hocsolutions.com 

CVR: 40548742